Internationale ondersteuning

Op deze pagina willen de ‘ministries’ vermelden die ontstaan zijn vanuit de ervaringen van de boeken ‘Als God renoveert’ (Divine Renovation) van de Canadese priester James Mallon en ‘Rebuilt, Samen bouwen aan een vitale parochiegemeenschap’ van de Amerikaanse priester Michael White en pastoraal medewerker Tom Corcoran. Beide ‘ministries’ ondersteunen parochies in de cultuurverandering naar een (meer) missionaire parochiegemeenschap.


Divine Renovation 

Divine Renovation is een internationaal dienstwerk dat parochies en bisdommen over de hele wereld helpt om meer missionair te worden.

Er worden regelmatig webinars aangeboden (Engelstalig), die ook voor de Nederlandse en Vlaamse context interessant zijn. Klik hier voor de aankomende webinars.

Er zijn ook veel interessante webinars terug te kijken via het YouTube kanaal van Divine Renovation.

Daarnaast is er een aanbod van coaching voor priesters, met name pastoors. Dit is een programma wat hen verbindt met enkele medepriesters van over de hele wereld, die het verlangen delen om werkelijke en blijvende verandering in hun parochies te zien.

Voor meer informatie – om te onderzoeken of dit iets voor je is – kun je contact opnemen met Paul Lang van Divine Renovation. Dit kan door een gesprek van 30 minuten met hem te boeken.

Boek een gesprek van 30' met Paul Lang

 


Rebuilt Parish Association

Met tal van filmpjes, webinars en podcasts ter ondersteuning van een missionaire parochie (Engelstalig).

Meer informatie: www.rebuiltparish.com