Alpha leren kennen? Kom naar een Alpha Experience!

Wie zich verdiept in het gedachtegoed van De Missionaire Parochie kan bijna niet om Alpha heen. Ook op de mini-conferentie deelden meerdere mensen vanaf het podium over hoe zij Alpha hebben ingezet bij de vernieuwing van hun parochies. Meer dan 100 parochies in Nederland zijn inmiddels aan de slag gegaan met Alpha!

Heb je interesse of juist nog veel vragen over wat Alpha is en wat Alpha in jouw parochie kan betekenen? Sluit dan eens aan bij een Alpha Experience en ontdek hoe Alpha ook in jouw parochie kan helpen om een beweging te maken van maintenance naar mission.  

Wat is een Alpha Experience?

Tijdens een Alpha Experence ervaar je op een laagdrempelige manier wat Alpha is. Je maakt een Alpha-bijeenkomst van begin tot eind mee. Er wordt natuurlijk begonnen met een lekkere maaltijd, waar alle tijd is om elkaar te spreken. Tijdens de inleiding horen we meer over het onderwerp van de avond: ‘Hoe kun je geloven?’. Vervolgens gaan we uit elkaar in kleine groepen – daar is alle ruimte om onze meningen te delen en vragen te stellen.  

Welkom!

Er vinden in april, mei en juni meerdere Alpha Experiences plaats: online, in het zuiden van Nederland (Boxtel en Susteren) en in Vlaanderen (Haacht en Gent). Wees welkom!