Tip 10 : Bid!

En last but not least, zonder het gebed zijn al onze inspanningen tevergeefs. Dus bid bij bovenstaande stappen voor uw parochie of geloofsgemeenschap en voor de conferentie! Er is een gebedskaartje dat u daarbij kan ondersteunen in uw persoonlijke gebed en uw gebed samen met anderen. Klik hier om u aan te sluiten bij de gebedsgroep voor de conferentie (u ontvangt dan gebedsintenties).

Download het gebedskaartje of vraag een of meerdere exemplaren aan via info@missionaireparochie.nl

Er is ook een gebedsgroep die bidt voor (de voorbereidingen op) de conferentie. Als u mee wilt bidden – u krijgt dan regelmatig gebedsintenties toegestuurd om voor te bidden via de e-mail – schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief van de gebedsgroep.

Lees de volgende tip!

God, onze Vader,
uw liefde wil alle harten bereiken.
Wij vragen uw zegen
over onze geloofsgemeenschappen.
Dat hun gastvrije verkondiging
velen mag helpen om uw Zoon te ontmoeten
en als zijn trouwe leerlingen
U steeds beter te leren kennen.
Mogen velen worden toegerust
om zich met hart en ziel in te zetten
voor de missionaire Kerk,
ieder volgens eigen roeping en charismaʼs.
Schenk ons daarbij voortdurend uw heilige Geest,
de bezieler van alle evangelisatie.
Maria, Moeder van de Kerk, bid voor ons.

Download NL gebedskaartje in PDF formaat

Download BE gebedskaartje in PDF formaat