Alpha Training & Inspiratie

Op zaterdag 9 september (Nederland) en 16 september (Vlaanderen) is het weer zover: de Alpha Training & Inspiratie. Het evenement vindt plaats in de Basiliek in Veenendaal (Nederland) en Clemenspoort in Gent (Vlaanderen). 

Op de Alpha Training & Inspiratie word je een dag lang geïnspireerd, getraind en toegerust om aan de slag te gaan met jouw cursus. Aan het eind van de dag is jouw team er helemaal klaar voor om een Alpha te geven!

Natuurlijk delen we ook inspirerende verhalen van deelnemers en cursusleiders en nemen we de tijd om samen te aanbidden. Tijdens de goed verzorgde lunch en koffiepauzes is er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten en de cursusmaterialen door te kijken.

Of je nu voor het eerst een cursus gaat geven, er ieder jaar één geeft of op een laagdrempelige manier een cursus wilt ontdekken: je bent van harte welkom!

Is er in jouw kerk al een team samengesteld om samen een cursus te geven? Kom dan samen naar de Alpha Training & Inspiratie om met het volledige team getraind en geïnspireerd te worden (én natuurlijk een leuke teamontmoeting te hebben).

NEDERLAND

Wanneer?

9 september
09.00 uur – 16.00 uur
Inloop 8.30 uur

Waar?

De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal

Aanmelden

VLAANDEREN

Wanneer?

16 september
09.30 uur – 17.00 uur
Inloop 9.00 uur

Waar?

Clemenspoort
Overwale 3
Gent

Info en inschrijven

Prijs

€ 20,-
Vanaf 21 augustus: € 27,50

De prijs is inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch.